Žad - horoskopski kameni

Žad horoskop - poludrago kamenje - kristali

Kategorija : Horoskop i kamenje

Nije raspoloživo

PayPal

Žad - horoskopski kameni

Žad je poznato poludrago kamenje od kojih je najljepši zelenih boja. Poluobrađeni kristali napravljeni su u obliku privjeska s metalnom alkicom za lančiće, kožice ili sajlice. Možete naručiti samo kristal, bez metala. Kameni su dodjeljeni horoskopskim znakovima na temelju svog kemijskog sastava, boje, tvrdoće i značenja.

Žad - ponuda minerala

Žad - ponuda ostalog nakita

Žad - srebrni nakit

Žad - energetske narukvice

kožne trakice za privjeske

Formula : NaAl(Si2O6), silikat

Boja : svijetlo do tamno zelena ali i bijela, žuta, smeđa, ljubičasta i crna

Horoskop : Djevica, Vaga

Osnovne čakre : sakralna, pupčana, treće oko, srčana

Simbol : mira, kamen ljubavi

Duhovno značenje : kristali žada nalaze se u raznim bojama od kojih je zelena najbliža srcu. To je kamen ljubavi na svim razinama i u svim oblicima. U emotivnom životu donosi mir, harmoniju, radost koja proizlazi iz malih stvari, razvija nježne emocije i toleranciju prema bližnjima i voljenima. Spektar njegovih zelenih boja razvija meditaciju, istraživanje dubine duše i pronalaženje samog sebe. Na psihičkoj razini regulira unutarnju ravnotežu, pomaže zadržati hladnu glavu, umiruje napetost i povećava koncentraciju, otklanja predrasude koje opterećuju sporazumijevanje, razvija aktivnost i dinamiku. Žad je najcjenjeniji kamen Dalekog Istoka gdje je zbog svojih harmoničnih osobina cjenjen kao kamen mira i ljubavi. Kinezi kroz žad izražavaju pet najboljih ljudskih osobina : mudrost, pravednost, milosrđe, skromnost i odlučnost. U starom Egiptu žad je bio kamen ljubavi, unutarnjeg mira, harmonije i ravnoteže. U arapskom svijetu zaštitnik je od zla, u Meksiku je simbol nježne ljubavi.

Ljekovita svojstva :  nježne vibracije i visoka frekvencija zelenog žada harmoniziraju cijeli naš organizam. Žad pojačava rad nervnog centra, imunitet, rad srca, regulira krvni tlak. Na sakralnoj i pupčanoj čakri poboljšava rad slezene, jetre i bubrega. Pomaže kod lječenja mokračnih kanala te izbacuje kamenac. Podupire promjenu tkiva, rad žlijezda, snižava visoke temperature i spriječava razvoj gripe. Položen na pupčanu čakru lječi probleme želudca, probavu i pomaže kod lječenja žutice. Na čakri trećeg oka ublažava noćne more, umiruje san, lječi glavobolje i migrene, spriječava prekomjerno znojenje. Kod žena otklanja emotivne blokade koje smetaju pri začeću i umiruje porodne bolesti. Masažom oblutka od žada opuštaju se i razvijaju mišići. Eliksir od žada koristi se prilikom blagih trovanja želudca, mučnina, pročišćava jetru i bubrege. Mazanjem po koži eliksir lječi herpes. Napomena - kristal Žada nije farmaceutski lijek već se njegovi sastojci koriste za izradu ljekova.

čišćenje žada : žad čistimo pod mlazom mlake vode ili preko noći u posudi s vodom.

punjenje žada : žad možemo punit neograničeno na direktnom suncu (osim ljubičastog žada).

Svaki kamen drugačijeg je izgleda i dimenzija. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat kristalu kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru. Kristali po horoskopu prikladan su poklon za rođendan ili imendan.

Ukoliko želite samo kristal bez alkice onda na izborniku boje metala kliknite na "bez metala".

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Slični proizvodi

Žad čips

Žad čips

Cijena: 15,00 knPrice: 2,05 €Žad ogrlica A-003

Žad ogrlica A-003

Cijena: 250,00 knPrice: 34,25 €Žad naušnice A-003

Žad naušnice A-003

Cijena: 60,00 knPrice: 8,22 €Žad narukvica A-005

Žad narukvica A-005

Cijena: 50,00 knPrice: 6,85 €Žad privjesak A-001

Žad privjesak A-001

Cijena: 50,00 knPrice: 6,85 €Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Horoskop i kamenje > Žad - horoskop kamen