šungit 058

šungit, šungit kristal, šungit kamen, šungit mineral, kristal šungit, kamen šungit, mineral šungit, šungit cijena,

Kategorija :

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 80,00 kn


Price 10,96 €


Materijali: poludragi kamen,
Dimenzije proizvoda
širina: 2.00cm - 3.50cm
duljina : 4.00cm - 6.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

šungit 058

Jedino nalazište u svijetu nalazi se u Rusiji, oblast Karelija. Šungiti različitih dimenzija od duljine 40 - 60 mm, širine 20 - 35 mm, debljine okolo 20 mm.

šungit kugla

piramida šungit

Šungit je jedinstven mineral star oko 2 mlrd godina. Otkriven je tek 1992. Šungit sadrži prirodne fulerene, novootkrivenu alotropsku modifikaciju ugljika C (za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada za kemiju 1996.). Fulereni su otkriveni još jedino u svemiru u prašini zvijezde udaljene 6500 svjetlosnih godina. Znanstvenici koji su istraživali šungit proglasili su ga za čudotvoran mineral i lijek 21. stoljeća.

Šungit sadrži:
- ugljika  20 - 95%
- silicija  5 - 60%
- aluminija do 4%
- željeza do 3,5%
- magnezija do 3,5%
- kalija do 12%
- sumpor do 1,2%

i još mnogo mikro i makroelemenata.

Šingit ima izuzetna svojstva. Uništava i apsorbira sve tvari koje su štetne živim bićima a sve korisno regenerira i koncentrira. Koristi kao prevencija u lječenju raznih bolesti.

Šungit se može upotrebljavati na razne načine i u raznim oblicima kao pomoć u iscjeljivanju čovjeka i prostora u kojem obitavamo.

Šungitna voda je molekularno koloidna otopina hidratiziranih fulerena. Ta je voda očišćena od svih štetnih tvari, pesticida, bakterija, parazita itd.

U staklenu posudu staviti 1 liru vode i 75 - 100 gr šungita (sitnije frakcije ispod 1 cm ) i za 24 sata je spremna za upotrebu (za piće, za ispiranje usta, grla, kose, tijela, za obloge..). Vodu odlijemo i na šungit nalijemo novu vodu. Dovoljno je dnevno popiti 1-3 čaše ove vode već prema tome za što nam je potrebna. Navedena količina šungita za pripremu ljekovite vode traje 3 mjeseca.

Nošenjem privjeska šungita nakon 10 dana u potpunosti se normalizira poremećeno bioenergetsko polje.

Svaki kamen drugačijeg je izgleda i nijansi boja. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat kristalu kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru.

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > > šungit 058