Sunčev kamen - horoskop kamen

Sunčev kamen - poludrago kamenje i horoskop

Kategorija : Horoskop i kamenje

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 30,00 kn


Price 4,11 €


Materijali: poludragi kamen,
Boja metala (materijala):
Dimenzije proizvoda
širina: 1.00cm - 2.00cm
duljina : 1.00cm - 3.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Sunčev kamen - horoskop kamen

Sunčev kamen je poludrago kamenje lijepih narančasto-pjegastih boja. Prirodni i poluobrađeni kristali u obliku su privjeska s metalnom alkicom za lančiće, kožice, sajlice. Možete naručiti samo kristal, bez kapice i alkice. Kameni su raspoređeni po horoskopskim znakovima na osnovi svog kemijskog sastava, boje, tvrdoće i značenja.

Sunčev kamen - ponuda minerala

Sunčev kamen - ponuda nakita

kožne trakice za privjeske

Formula : Na(AlSi3O8)

Boja : narančasto smeđa ili crvena sa sjajnim točkicama, stakleno sjajna

Horoskop : Lav, Strijelac

Osnovne čakre : korijenska i sakralna

Simbol : sunčeve energije, optimizma i vjere u dobro

Duhovno značenje : sunčev kamen svojim utjecajem i žarom otklanja strahove i depresije. To je kristal koji iznimno daruje svoju energiju. U naš duhovni život unosi nadu, vitalnost i optimizam. Štiti našu auru od vanjskih negativnih utjecaja i čuva nas od negativnih vizija i noćnih mora. Našu lošu energiju preusmjerava na pozitivno mišljenje i djelovanje. Pokazuje nam svu ljepotu života i savršenstvo. Puno se lijepih stvari skriva u malim i običnim stvarima koje trebamo otkriti i cijeniti. Uči nas da život treba uzeti onakav kakav jeste i zbog toga moramo ga sami pokušati uljepšat bez pomoći drugih osoba. Pomaže nam ispraviti svoje slabosti i greške kako bi poboljšali i usavršili svoje unutarnje kvalitete, izgradili svoje vlastito JA i život uzeli u svoje ruke. Da bi u tome uspijeli sunčev kamen pomaže nam savladati strah i depresije koji uzrokuju fizičke bolesti. Pomaže nam pozitivno razmišljati, mjenjati loše nazore i navike, pronaći samopovjerenje i tako prebodriti barijere. Donosi sam vjeru u dobro, nove perspektive koje ne poznaju granice.

Ljekovita svojstva : sunčev kamen stimulira nervni sustav i podržava rad svih organa. Preventivno djeluje na sprečavanje moždanog udara, ublažava nervozu i donosi mirni san. Kad ga položimo na čakru srca onda ublažava astmu i reumu. Eliksir od sunčevog kamena regenerira energiju, odlična je prevencija protiv embolije, arteroskleroze, zakrčenja žila, regulira krvni tlak, povećava prokrvljenost udova, ublažava grčeve i pomaže kod kostobolje (giht). Napomena - Sunčev kamen nije farmaceutski lijek već se njegovi sastojci koriste za izradu ljekova.

čišćenje sunčevog kamena : sunčev kamen čistimo nekoliko minuta pod mlazom mlake vode ili preko noći u posudi s vodom.

punjenje sunčevog kamena : sunčev kamen obožava sunčeve zrake i punimo ga neograničeno na direktnom suncu.

Svaki mineral raznog je izgleda, oblika ili veličina. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat uzorku kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru. Minerali po horoskopu prikladan su poklon za rođendane ili imendane.

Ukoliko želite samo kristal bez alkice onda na izborniku boje metala kliknite na "bez metala".

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Slični proizvodi

Sunčev kamen 052

Sunčev kamen 052

Cijena: 70,00 knPrice: 9,59 €Sunčev kamen 054

Sunčev kamen 054

Cijena: 50,00 knPrice: 6,85 €Sunčev kamen naušnice A-007

Sunčev kamen naušnice A-007

Cijena: 60,00 knPrice: 8,22 €Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Horoskop i kamenje > Sunčev kamen - horoskop kamen