piramida Šungit 050

Kristalne piramide - Šungit - meteorit iz Rusije

Kategorija : Kristalne piramide

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 170,00 kn


Price 23,29 €


Materijali: poludragi kamen,
Dimenzije proizvoda
visina : 2.50cm - 3.00cm
širina: 3.80cm - 4.20cm
težina gram: 40.00g - 50.00g
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

piramida Šungit 050

Mineral Šungit odlično izbrušen u obliku kristalne piramide. Ovaj ruski meteor lijepih je tamnosivih boja i vrlo sjajnih tonova. Znanstveno je dokazano da ima iznimno jako antibakterijalno djelovanje te je odličan za pročišćavanje vode. Piramide otklanjaju štetno zračenje računala, Tv i mobitela. Detaljno značenje, čišćenje, punjenje i svojstva piramida te ovog kristala saznajte na donjim linkovima. Prodajemo lijepe uzorke, raznih oblika i veličina te povoljnih cijena. Poslat ćemo vam najljepšu piramidu s kojom raspolažemo.

Šungit - opis i ponuda minerala

Šungit - ponuda nakita

značenje kristalnih piramida

Šungit piramida djeluje kao vrlo dobra zaštita od geopatogenog i elektromagnetskog zračenja. Primarno je namijenjena za iscjeljenje prostora. Piramidno energetsko polje djeluje i na ljudski organizam. Piramidu je najbolje postaviti u prostore u kojima najviše boravimo (uz krevet, na radni stol i dnevni boravak). Zbog djelovanja vrlo je bitno da je postavljena u ispravan položaj, tj. piramida mora biti okomito postavljena u smjeru sjever - jug.

Jedino nalazište u svijetu nalazi se u Rusiji, oblast Karelija.

Šungit je jedinstven mineral star oko 2 mlrd godina. Otkriven je tek 1992. Šungit sadrži prirodne fulerene, novootkrivenu alotropsku modifikaciju ugljika C (za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada za kemiju 1996.). Fulereni su otkriveni još jedino u svemiru u prašini zvijezde udaljene 6500 svjetlosnih godina. Znanstvenici koji su istraživali šungit proglasili su ga za čudotvoran mineral i lijek 21. stoljeća.

Šungit sadrži:
- ugljika  20 - 95%
- silicija  5 - 60%
- aluminija do 4%
- željeza do 3,5%
- magnezija do 3,5%
- kalija do 12%
- sumpor do 1,2%

i još mnogo mikro i makroelemenata.

Šungit ima izuzetna svojstva. Uništava i apsorbira sve tvari koje su štetne živim bićima a sve korisno regenerira i koncentrira. Koristi kao prevencija u liječenju raznih bolesti.

 

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Kristalne piramide > Šungit piramida 050