Newsletter

Poštovana / poštovani,
molimo Vas da ispunite donju Izjavu o pristanku unoseći svoje ime i prezime, e-mail adresu i kvačice ispred ponuđenih svrha za korištenje osobnih podataka. Na kraju kliknite na ikonu ‘Predbilježi moje podatke’.
Neovisno o ovoj izjavi, u svakom trenutku imate pravo povući svoj pristanak, za pojedinu ili sve navedene svrhe, pisanim putem, na adresu elektroničke pošte info@lotos-nakit.com.
Predani smo zaštiti osobnih podataka koje koristimo i poštivanju Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka.
Vaši osobni podaci, bit će pohranjeni u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano, sukladno primjenjivim propisima.
Voditelj obrade navedenih podataka je društvo Lotos d.o.o. iz Zadra, Brne Karnarutića 11, 23000 Zadar, a Vaše će podatke, kada je to potrebno, koristiti naši zaposlenici.
Ako Vam je potrebna bilo kakva pomoć ili razjašnjenje vezano za ovu izjavu, stojimo Vam na raspolaganju putem gore navedenog emaila ili broja 023/265555.
Hvala Vam na povjerenju!


Prepišite: 1597535:


Označavanjem ponuđenih opcija dajem svoj pristanak da Lotos d.o.o. koristi moje osobne podatke u sljedeće svrhe:
unos u poslovnu bazu podataka Lotos d.o.o.
dijeljenje navedenih podataka s klijentima/partnerima Lotos d.o.o.
slanje poziva na događaje, priopćenja, obavijesti i materijala o aktivnostima, uslugama i proizvodima klijenata/partnera Lotos d.o.o.
telefonsko kontaktiranje (pozivi, sms), kada je to potrebno radi pravovremenog obavještavanja o događajima, aktivnostima i uslugama klijenata/partnera društva Lotos d.o.o. ili vezano za moguću suradnju
dostava marketinških ponuda i posebnih akcijskih paketa
Neovisno o ovoj izjavi, u svakom trenutku imate pravo povući svoj pristanak, za pojedinu ili sve navedene svrhe, pisanim putem, na adresu elektroničke pošte info@lotos-nakit.com. Za više informacija o načinima na koje koristimo vaše podatke posjetite našu stranicu www.lotos-nakit.hr. Klikom na donju poveznicu slažete se da možemo koristiti dane informacije sukladno navedenim pravilima.