Moć kamenja 1. dio

Minerali i kristali - knjiga o kristalima - Moć kamenja 1.dio

Kategorija : Minerali - Kristali, minerali knjige

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 150,00 kn


Price 20,55 €


Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Moć kamenja 1. dio

Moć kamenja 1.dio

"Kristaloterapija je jedna od prirodnih, može se reći i alternativnih metoda iscjeljivanja koja se zadnjih dvadesetak godina mnogo koristi u svijetu. Dakako da su ljudi oduvijek koristili razne minerale kod saniranja svojih tegoba bez obzira da li se radilo o fizičkim ili duhovnim potrebama. Primjerice Ametist se koristio još u staro doba kao kamen koji uspješno liječi glavobolju, a postojalo je vjerovanje da se osoba koja ga nosi u pupku ne može napiti. 

U svijetu se svakodnevno održavaju kongresi, savjetovanja, skupovi, sajmovi na kojima se može rnnogo čuti i naučiti o kristalima i o njihovoj primjeni. 
Pišući i pripremajući ovu knjigu susretao sam se s mnogo dvojbi i to naročito po pitanju naziva pojedinih kristala. Naime u cijelom svijetu su prihvaćeni nazivi nekih kristala koji se razlikuju od naših".
 
Autor knjige "Moć kamenja 1.dio" : Osman Hasapašić 
U prvom djelu knjige opisani su svi najpoznatiji kristali, njihove kemijske formule, boje, pripadnost čakrama i horoskopskom znaku, njihovo energetsko djelovanje, ljekovita svojstva, duhovno značenje, održavanje, čišćenje i punjenje kristala..
 
 
jezik: hrvatski, broj stranica: 151, uvez: mekani, dimenzije: 14,0 x 19,5 cm, težina: 225 g, nakladnik: Nova Arka, godina izdanja: 2012., ISBN: 9536123347
 

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Minerali - Kristali > minerali knjige > Moć Kamenja 1.dio