Sunčev kamen

Sunčev kamen je mineral koji ime nosi po svojim bojama Sunca. U staroj Grčkoj bio je cijenjen kamen Sunca. Simbolizirao je boga sunca Heliosa, darovatelja svijetla, topline i života na Zemlji. Nositelju je donosio sreću. Današnja nalazišta su u Norveškoj, Rusiji, Indiji, Madagaskaru, SAD-u i Kanadi.

Proizvodi…

Formula : Na(AlSi3O8)

Boja : narančasto smeđa ili crvena sa sjajnim točkicama, stakleno sjajna

Horoskop : Lav, Strijelac

Osnovne čakre : korijenska i sakralna

Duhovno značenje : sunčev kamen svojim utjecajem i žarom otklanja strahove i depresije. To je kristal koji iznimno daruje svoju energiju. U naš duhovni život unosi nadu, vitalnost i optimizam. Štiti našu auru od vanjskih negativnih utjecaja i čuva nas od negativnih vizija i noćnih mora. Našu lošu energiju preusmjerava na pozitivno mišljenje i djelovanje. Pokazuje nam svu ljepotu života i savršenstvo. Puno se lijepih stvari skriva u malim i običnim stvarima koje trebamo otkriti i cijeniti. Uči nas da život treba uzeti onakav kakav jeste i zbog toga moramo ga sami pokušati uljepšat bez pomoći drugih osoba. Pomaže nam ispraviti svoje slabosti i greške kako bi poboljšali i usavršili svoje unutarnje kvalitete, izgradili svoje vlastito JA i život uzeli u svoje ruke. Da bi u tome uspijeli sunčev kamen pomaže nam savladati strah i depresije koji uzrokuju fizičke bolesti. Pomaže nam pozitivno razmišljati, mjenjati loše nazore i navike, pronaći samopovjerenje i tako prebroditi barijere. Donosi sam vjeru u dobro, nove perspektive koje ne poznaju granice.

Ljekovita svojstva : sunčev kamen stimulira nervni sustav i podržava rad svih organa. Preventivno djeluje na sprečavanje moždanog udara, ublažava nervozu i donosi mirni san. Kad ga položimo na čakru srca onda ublažava astmu i reumu. Eliksir od sunčevog kamena regenerira energiju, odlična je prevencija protiv embolije, arteroskleroze, zakrčenja žila, regulira krvni tlak, povećava prokrvljenost udova, ublažava grčeve i pomaže kod kostobolje (giht). Napomena - Sunčev kamen nije farmaceutski lijek.

sunčev kamen čišćenje : sunčev kamen čisti se nekoliko minuta pod mlazom mlake vode ili preko noći u posudi s vodom.

sunčev kamen punjenje : sunčev kamen obožava sunčeve zrake i puni se neograničeno na direktnom suncu.

Složi proizvode:
pretraži po kategorijama:

Sunčev kamen 068

Sunčev kamen 068

Cijena: 60,00 knPrice: 8,22 €Sunčev kamen 067

Sunčev kamen 067

Cijena: 120,00 knPrice: 16,44 €Sunčev kamen 064

Sunčev kamen 064

Cijena: 60,00 knPrice: 8,22 €Sunčev kamen 054

Sunčev kamen 054

Cijena: 50,00 knPrice: 6,85 €Sunčev kamen 053

Sunčev kamen 053

Cijena: 40,00 knPrice: 5,48 €Sunčev kamen 052

Sunčev kamen 052

Cijena: 70,00 knPrice: 9,59 €Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Minerali - Kristali > Sunčev kamen