Malahit - horoskop kamen

Malahit horoskop kamen - kristali i horoskop

Kategorija : Horoskop i kamenje

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 45,00 kn


Price 6,16 €


Materijali: poludragi kamen,
Boja metala (materijala):
Dimenzije proizvoda
širina: 1.00cm - 2.00cm
duljina : 1.00cm - 3.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Malahit - horoskop kamen

Malahit je atraktivno poludrago kamenje zelenih boja. Ovo su poluobrađeni kristali u obliku privjeska s metalnom alkicom za lančiće, kožice, sajlice. Može se naručiti samo kristal. Kristali su određeni pojedinom Horoskop znaku na temelju svoje kemijske formule, boje, tvrdoće i značenja.

Malahit- ponuda minerala

Malahit - ponuda nakita

Malahit - srebrni nakit

kožne trakice za kamene za 5 kn/kom

Formula : Cu2((OH)2(CO3)), karbonat

Boja : zelena sa crnim šarama, svilenog sjaja

Horoskop : Škorpion, Jarac

Osnovna čakra : srčana

Simbol : ženstvenosti, erotike, fantazije i promjene

Duhovno značenje :  malahit je simbol ženstvenosti, erotskih zabrana, fantazije i stalnih promjena. Još od antičkih vremena simbolizira ženske erotske osobine – pogotovo privlačnost, zavodljivost i radoznalost. U srednjem vijeku kršćanska vjera proglasila ga je Vražijim kamenom. U starom Egiptu bio je cijenjen kao kamen nade i povjerenja. Odsjaj i prelivanje njegovih svijetlih i tamnih boja simbolizira da se sve mijenja i da trebamo živit skadno s promjenama, kako bi shvatili ljepotu života i pokušali ga uživati. Život je pun suprotnosti bez kojih ne možemo živjeti. Igra njegovih boja razvija razne fantazije. Uči nas primat i loše strane života, kao porez na loša iskustva koja su puno utjecala na naš život, iz koje moramo izvući poučne lekcije. Malahit razvija koordinaciju obiju mozgovih hemisfera jer svaki komadić malahita je različit, niti jedan se ne ponavlja i u svakom ulomku zadržava svoju jednstvenost, te svaki komad harmonizira i uravnotežuje osjećaje sa razumom. Probuđuje u nama jaku ljubav prema prirodi i usmjerava nas živit s njenim zakonima. Osim toga malahit je kamen kreativnosti. Pomuću njega otklanjamo blokade koje nam blokiraju uživanje u intenzivnoj ljepoti života. Malahit neutralizira emotivne probleme i duši daje mir i harmoniju. Duboko razgrađuje probleme i trajno ih otklanja. Pomaže nam da u javnosti pokažemo svoja mišljenja i osjećaje. Malahit je također kamen duhovne preobrazbe i evolucije. Ima sposobnost pročistiti, aktivirati i uravnotežiti sve čakre. Zajedno s azuritom, vrlo oprezno i dugotrajno probija i liječi duboke duševne rane. Malahit je poznati kamen koji se koristi u slikarstvu od kojeg se dobivaju najljepše zelene boje.

Ljekovita svojstva : malahit položen na srčanu čakru pozitvno utječe na rad srca. U ostalim čakrama povoljno djeluje za vrijeme ozdravljenja i rehabilitacije. Polažemo ga direktno na zone bolesnih mjesta. Njegova umirujuća energija ublažava infekcijske bolesti ali i emotivne rane. Pojačava imunitet cijelog organizma, funkciju žučnika, pankreasa i slezene. Preporučuje se za liječenje oslabljenog vida, asme, otrovanja, proljeva, reume, menstruacijskih i porodnih bolesti, multipleksne skleroze. Eliksir od malahita ne smije se piti ili koristiti ga u ogranizmu već samo površinski. Napomena - kristal Malahita nije farmaceutski lijek već se njegovi sastojci koriste za izradu ljekova.

čišćenje malahita : malahit je vrlo osjetljiv na kozmetiku, sapune, parfeme, kiselinu, znojenje i vrućinu te gubi sjaj  i nebi ga trebalo dugo držat na tijelu. Čisti se pod mlazom mlake vode. Poslije čišćenja s vodom treba se osušiti. Neki autori preporučuju čistit ga u suhoj zdjelici s hematitom.

punjenje malahita : malahit je osjteljiv na direktne sunčeve zrake i vrućinu, zato se puni samo nekoliko sati na dnevnom svijetlu zajedno s gorskim kristalom, u hladu ili izvan dodira diretknih sunčevih zraka. Može se puniti i za punog mjesaca preko noći u posudi s gorskim kristalom.

Svaki mineral različitog je izgleda i nijansi boja. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat uzorku kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru. Naručite online svoj kristal po horoskopu.

Ukoliko želite samo kristal bez alkice onda na izborniku boje metala kliknite na "bez metala".

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Slični proizvodi

Malahit narukvica MM-001

Malahit narukvica MM-001

Cijena: 50,00 knPrice: 6,85 €Malahit ogrlica A-009

Malahit ogrlica A-009

Cijena: 90,00 knPrice: 12,33 €Malahit naušnice A-003

Malahit naušnice A-003

Cijena: 90,00 knPrice: 12,33 €Malahit energetska narukvica MM-002

Malahit energetska narukvica MM-002

Cijena: 360,00 knPrice: 49,32 €Malahit naušnice A-004

Malahit naušnice A-004

Cijena: 60,00 knPrice: 8,22 €Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Horoskop i kamenje > Malahit - horoskop kamen