Magnezit - horoskop kamen

Magnezit - poludrago kamenje - horoskop

Kategorija : Horoskop i kamenje

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 25,00 kn


Price 3,42 €


Materijali: poludragi kamen,
Boja metala (materijala):
Dimenzije proizvoda
širina: 1.00cm - 2.00cm
duljina : 1.00cm - 3.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Magnezit - horoskop kamen

Magnezit je poznato poludrago kamenje lijeph svijetlih boja. Ovi poluobrađeni kristali u obliku su privjeska s metalnom alkicom za lančiće, kožice, sajlice ili samo kao kristal. Svaki kamen pripada određenom Horoskop znaku na temelju svoje formule, boje, tvrdoće i sastava.

Magnezit - ponuda minerala

kožne trakice za privjeske - 5 kn/kom

Formula : MgCO3, karbonat

Boja : bijela do sivo ili žuto smeđe, stakleno sjajna

Horoskop : Vaga, Vodenjak

Osnovna čakra : sporedne čakre koljena i ruku

Simbol : čistoće, nevinosti i slobode

Duhovno značenje : magnezit je zbog svoje bijele zemljine boje simbol duhovne čistoće, nevinosti i slobode. Psihički pomaže pojačat našu volju, samopouzdanje i odbacuje sve što ugrožava naše zdravlje i opterećuje ogranizam. Uči nas da volimo u najmanju ruku sami sebe jer ako ne volimo sebe onda ne možemo tu ljubav davati drugima. Razvija u nama univerzalnu ljubav prema svemu što nas okružuje. Najdjelotvorniji je za otklanjanje blokada kad ga položimo na rubove dlanova  (u svaki dlan po jedan kamen) ali njegovo djelovanje možemo osjetit i u ostalim čakrama.

Ljekovita svojstva : magnezit je idealan kristal za izbacivanje otrova i štetnih elemenata iz tijela. Njegova bijela boja regulira bioenergetsku energiju i tako istovremeno iz tijela izbacuje otrove, nečistoću i ozdravljava organizam. Koristimo ga tako da ga položimo na bolesno mjesto. Mangezit se konkretno preporučuje kod neuroloških bolesti kao glavobolja, zubobolja, leđa, sinusi, reuma, upale mišića, grčeva, zakrčenje žila, za čišćenje želudca i crijeva, žučnika, kožnih bolesti, snižava razinu kolesterola u krvi, aktivira rad štitnjače, regulira krvni tlak. Preventivno djeluje protiv srčanih bolesti. Eliksir od magnezita možemo napravit tako da kamen magnezita stavimo tijekom noći u posudu s izvorskom vodom. Eliksir od magnezita pročišćava krv, liječi ciste i prostatu, jetru, bubrege, ispire kamenac. Masiranjem po površini tijela smanjuje znojenje. Eliksir smanjuje apetit ako ga koristimo pravilno ujutro i poslijepodne prije jela i zbog toga utiče na održavanje tjelesne težine. Napomena - kristal Magnezita nije farmaceutski lijek već se njegovi kristali koriste za izradu ljekova.

čišćenje magnezita : magnezit se čisti pod mlazom mlake vode ili preko noći u posudi s vodom, najbolje sa gorskim kristalom

punjenje magnezita :  magnezit punimo jedan sat na direktnom suncu ili za vrijeme punog mjeseca zajedno s gorskim kristalom.

Svaki od minerala drugačijeg je izgleda i veličina. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat uzorku kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru. Naručite online svoje kristale po horoskopu.

Ukoliko želite samo kristal bez alkice onda na izborniku boje metala kliknite na "bez metala".

 

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Slični proizvodi

Ahat horoskop kamen - bijeli

Ahat horoskop kamen - bijeli

Cijena: 30,00 knPrice: 4,11 €Dimni kvarc - horoskop kamen

Dimni kvarc - horoskop kamen

Cijena: 35,00 knPrice: 4,79 €Howlit - horoskop kamen

Howlit - horoskop kamen

Cijena: 30,00 knPrice: 4,11 €Magnezit 054

Magnezit 054

Cijena: 30,00 knPrice: 4,11 €Magnezit 056

Magnezit 056

Cijena: 110,00 knPrice: 15,07 €Akvamarin - horoskop kamen

Akvamarin - horoskop kamen

Cijena: 55,00 knPrice: 7,53 €Magnezit 058

Magnezit 058

Cijena: 20,00 knPrice: 2,74 €Aura kristal - horoskop kamen

Aura kristal - horoskop kamen

Cijena: 45,00 knPrice: 6,16 €Magnezit 060

Magnezit 060

Cijena: 90,00 knPrice: 12,33 €Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Horoskop i kamenje > Magnezit - horoskop kamen