Lapis Lazuli - horoskop kamen

Lapis Lazuli - poludrago kamenje i horoskop

Kategorija : Horoskop i kamenje

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 55,00 kn


Price 7,53 €


Materijali: poludragi kamen,
Boja metala (materijala):
Dimenzije proizvoda
širina: 1.00cm - 2.00cm
duljina : 1.00cm - 3.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Lapis Lazuli - horoskop kamen

Lapis Lazuli je poznato poludrago kamenje nebesko-plavih boja iz skupine Lazurita. Ovi poluobrađeni kristali napravljeni su kao privjesci s metalnom alkicom za lančiće, kožice, sajlice. Može se naručit samo kristal, bez metala. Svaki kristal pripada određenom Horoskop znaku na temelju svoje formule, boje, tvrdoće i sastava.

Lapis Lazuli - ponuda minerala

Lapis Lazuli - ponuda nakita

Lapis Lazuli - energetske narukvice

Lapis Lazuli - srebrni nakit

kožne trakice za privjeske - 5kn/kom

Formula : (Na.Ca)8((SiO4S.Cl)2(AlSiO4)6), silikat

Boja : plava u raznim nijansama sa zlatnim točkicama pirita, neproziran, mat

Horoskop : Vaga, Strijelac

Osnovne čakre : grlena i čeona

Simbol : duhovne moći, sreće i prijateljstva

Duhovno značenje : vjeruje se da je lapis lazuli kamen prijateljstva, mudrosti i ljubavi ili „Kraljevski kamen“. Meditativno nas uči da su ljubav, nesmrtnost i Bog nerazdvojni pojam. Njegova kraljevsko plava boja predstavlja duhovnu dubinu i apsolutno svijetlo unutarnje harmonije. Boje komadića pirita daje mu sliku noćnog zvijzdanog neba. Našoj duši otvara beskonačnost vječnog svemira i pomaže nam protumačit njegovo značenje i tajne. Kaže se da kad sa lapisom zaspite onda u vama probuđuje izvanzemaljske snove. Produbljuje povjerenje kako u vlastite sposobnosti tako i snagu Više Sile. Prepoznaje signale koje dobivamo tijekom našeg životnog puta i usmjerava  nas. Položen na čakru čela daje snažne vibracije sve do dna duše gdje se nalazi spoznaja vječite istine i života. Njegova modra boja ima sposobnost probijat sve barijere. Komadići pirita u njemu pomažu tako da ublažavaju bezrazložni strah i nesigurnost. Kad je položen na čakru grla onda svijetli tonovi lapisa otklanjaju emotivne i tjelesne blokade koje utječu na izgovor i ćistoću glasa. Ogrlica od lapisa štiti od negativnih ozonskih zračenja. U braku donosi prijateljstvo i kroz njega ojačava ljubav i vjernost.

Ljekovita svojstva : lapis lazuli preventivno djeluje na otekline, grčeve, regulira krvotok, rad hipofize i štitne žljezde, snižava temperaturu, ublažava depresiju i bolesti prilikom menstruacije, pomaže kod upale grla, angine prektoris, nervoze, stresa, duševne iscrpljenosti i sinusa. Isto tako poznat je kao prevencija protiv infarkta, moždanog udara i stvaranja tumora. Eliksir od lapisa koristi se kod upale očiju, egzema na koži i lijek prilikom uboda insekata. Napomena - kristal Lapis nije farmaceutski lijek već se njegovi sastojci koriste za izradu ljekova.

čišćenje lapisa : lapis i lazurite brižno čistimo poslije svake uprabe pod mlazom mlake vode ili u sutonu dana u posudi s vodom zajedno s gorskim kristalom.

punjenje lapisa : puni se kratko vrijeme na direktnom suncu.

Svaki mineral različitog je izgleda ili veličina. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat kristalu kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru. Izaberite online svoje poludrago kamenje po horoskopu.

Ukoliko želite samo kristal bez alkice onda na izborniku boje metala kliknite na "bez metala"

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Slični proizvodi

Lapis Lazuli naušnice MM-002,3

Lapis Lazuli naušnice MM-002,3

Cijena: 65,00 knPrice: 8,90 €Lapis Lazuli 053

Lapis Lazuli 053

Cijena: 50,00 knPrice: 6,85 €Lapis Lazuli 055

Lapis Lazuli 055

Cijena: 60,00 knPrice: 8,22 €Lapis Lazuli 059

Lapis Lazuli 059

Cijena: 190,00 knPrice: 26,03 €Lapis Lazuli ogrlica A-017

Lapis Lazuli ogrlica A-017

Cijena: 410,00 knPrice: 56,17 €Lapis Lazuli naušnice A-018

Lapis Lazuli naušnice A-018

Cijena: 60,00 knPrice: 8,22 €Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Horoskop i kamenje > Lapis Lazuli - horoskop kamen