Horoskop Ribe i nakit

Ribe horoskop (Pisces) od 20.02. - 20.03.

Ribe Horoskop - poludrago kamenje nakit

        Sve osobe rođene u navedenom periodu pripadaju znaku Ribe. To je samo jedan u nizu od 12 znakova zodijaka i posljednji je u redu. Upravo radi toga one su simbol svega podsvjesnog, intuitivnog i onog što je skriveno u nama. U pravilu radi se o osjećajnim i emotivnim osobama koje su izrazito maštovite i kreativne. Kao i kod životinja ima malih „ribica“ koje se vole držati u svom jatu i sigurnoj zoni dok njima pariraju velike ribe koje šire svoje spoznaje i vidike te velikim koracima idu naprijed prema ostvarenju svojeg cilja. Na tom putu oni će biti jako srčani i uporni. Astrološki element za ovaj zodijak je voda.

        Budući da se na internetu, novinama i časopisima može pronaći zaista puno raznovrsnih informacija o karakteristikama ovog znaka, naš cilj je malo drugačiji, te Vam želimo posavjetovati koji nakit možete odabrati sebi ili za poklon dragoj osobi. Nebitno da li se radi o ženi, muškarcu, prijateljici, baki ili djetetu. Bitno da je on darovan s ljubavlju i pozitivnim vibracijama. Već dugi niz godina bavimo se prirodnim mineralima, kristalima i poludragim kamenjem, tako da je naša velika ljubav i strast izrađivanje nakita od istog. Svaki kristal ima određeno ezoterično značenje što se lako veže za svojstva svakog znaka zodijaka. Gledano prema tim karakteristikama osobe rođene u navedenom periodu najčešće vole plave i zelene tonove, boje mora, no vrlo rado posežu za ljubičastim i crnim nijansama. Za njih je nakit nešto osobno, pa ga iz tog razloga pažljivo biraju. Ljubitelje klasika i tradicionalnih uresa najčešće će posegnuti za biserima koji im daju samopouzdanje. Ametist će potaknuti snagu i kreativnost kako bi svoje fantazije pretvorili u umjetnička djela. Oni koji nose Opal osim zanosnog izgleda imat će povoljnu financijsku situaciju dok je Akvamarin poznati dragulj zaštitnik pomoraca i osoba koje rado i često putuju.  

        Neka Vaše srce odabere kristal koji ga najviše privlači, a stil i ukus neka se odluči između mnogobrojnih modela koji su naš ručni rad.

Akvamarin nakit

Akvamarin horoskop privjesak plavi

Akvamarin horoskop privjesak zeleni

Ametist nakit

Ametist horoskop privjesak

Ametrin nakit

Ametrin horoskop privjesak

Fluorit nakit

Fluorit horoskop privjesak

Jaspis zemljani nakit

Kunzit nakit

Labradorit nakit

Labradorit horoskop privjesak

Lepidolit nakit

Lepidolit horoskop privjesak

Mjesečev kamen nakit

Mjesečev kamen horoskop privjesak

Opal nakit

Opal horoskop privjesak

Opalit nakit

Opalit horoskop privjesak

Peridot nakit  

Rutil nakit

Rutil horoskop privjesak

Sugilit nakit

Tanzanit nakit

Tirkiz nakit

Turmalin nakit

Turmalin crni horoskop privjesak

Turmalin kvarc horoskop privjesak

 

        Većina naših uresa izrađena je od kvalitetnih prirodnih kristala u kombinaciji s nehrđajućim čelikom i tibetanskim srebrom. Imamo lijepu i bogatu ponudu napravljenu od plemenitih materijala kao što su srebro 925 ili Rodij. Za pojačanu energiju dobro je da poludragulj kojeg nosite pripada Vašem horoskopskom znaku, no to ne znači da ne možete nositi i birati druge kristale koji vam se sviđaju. Horoskop kao takav je dosta“generalan“ i može se razlikovati u objašnjenjima koje ovise o izvorima različitih autora. Bez obzira na tjedni, mjesečni ili godišnji period (2018, 2019, 2020....) neka svatko od Vas odabere ogrlice, narukvice, naušnice, privjeske ili prstenje od prirodnih minerala koji mu se sviđaju po izgledu, modelu ili cijeni…  

        Osim neponovljivih ljepota koje nam je majka priroda dala na našem web shop-u  www.lotos-nakit.com možete kupiti dekorativne ukrase kao što su drvo sreće, kristalne piramide ili orgonit privjeske. Njih također možete prilagoditi svome znaku zodijaka. Za kraj kao jednu zanimljivost naveli smo vam samo neke od poznatih osobama koje su rođene u znaku Ribe : Kurt Cobain , Johnny Cash, Chuck Norris, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Rihanna, Bruce Willis, Michelangelo Buonarroti.

 

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Horoskop Ribe i nakit