Himalajska lampa 051

Himalajska sol - lampa

Kategorija : Minerali - Kristali, Himalajska sol

Raspoloživost : Prodano

 

Cijena: 170,00 kn


Price 23,29 €


PayPal

Himalajska lampa 051

Himalajska sol je najstarija i najčišća sol na Zemlji. Vade je ručno iz pakistanske slane brazde podno Himalaje. Specifična je po tome što potiče iz pradavnog mora na koje se prije otprilike 250 milijuna godina prevalilo ogromno gorje - današnja Himalaja. Pod silnim pritiskom planine ta se pradavna morska sol polako kristalizirala i pretvorila u prelijepe ružičaste gromade iz kojih se danas izrađuju kristalne svjetiljke, svijećnjaci, opeke, pločice i mnogi drugi korisni predmeti.

Himalajska lampa je prirodni ionizator zraka. Utjecaj negativnih iona vrlo je jak. Negativni ioni uklanjaju bakterije, vitaliziraju naše stanice, povećavaju kapacitet kisika u krvi, poboljšavaju rad metabolizma, povećavaju moć koncentracije i budnost, uklanjaju umor, povećavaju otpornost prema bolestima, iznimno dobro utječu protiv glavobolje, nesanice, depresije, alergija, astme, i mnogih drugih tegoba.

Himalajska solna lampa stvara mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok ili nakon proljetne oluje, izvrstan su izvor negativnih iona koji poboljšavaju kvalitetu zraka.

 
Solna lampa postavljena pored televizora ili računala, apsorbira štetno elektromagnetsko zračenje.
 
Svaka lampa unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Poslat ćemo Vam najljepšu koju imamo u trgovini. Na drvenom je postolju s električnim kabelom duljine od 2 metra i žaruljom od 15 W. S obzirom na težinu proizvoda, poštarina kod ovog proizvoda iznosi 35 kuna (unutar RH).
 

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Minerali - Kristali > Himalajska sol > Himalajska lampa 051