Granat - horoskop kamen

Granat - poludrago kamenje i kristali

Kategorija : Horoskop i kamenje

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 25,00 kn


Price 3,42 €


Materijali: poludragi kamen,
Boja metala (materijala):
Dimenzije proizvoda
širina: 1.00cm - 2.00cm
duljina : 1.00cm - 3.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Granat - horoskop kamen

Granat je poludrago kamenje lijepih bordo boja. Poluobrađeni kristali napravljeni su kao privjesci s metalnom alkicom za lančiće, kožice ili sajlice. Možete naručiti samo kristal, bez metala. Kameni su raspoređeni horoskopskim znakovima po svojim kemijskim svojstvima, boji, tvrdoći, ezoteričnom značenju i ljekovitim djelovanjima...

Granat - opis i ponuda minerala...

Granat - energetska narukvica

Granat - ponuda nakita

Granat - srebrni nakit

kožne trakice za privjeske - 5kn/kom

Formula : Fe3Al2(SiO4)3, silikat

Boja : tamno crvena, smeđe crvena, ljubičasto crvena ali i zelena zbog željeza, stakleno do masno sjajna 

Horoskop : Ovan, Škorpion

Osnovne čakre : korijenska i srčana

Simbol : vatre, strasti i seksualne energije

Duhovno značenje : granat je kristal koji simbolizira vatru, strast, promjene, čistoću srca te nam pomaže savladati zabrane i slušati glas iz svoje duše. Pojačava našu izdržljivost, vodi nas završetku djela, tjera da se ne predajemo. Probuđuje radost, raduje se malim stvarima na Zemlji, nalazi čarobnost u svemu što živi i što nas okružuje. Razvija našu fantaziju i želju za isprobavanjem nepoznatog. Njegova bordo boja označava magičnu moć ljubavi i strasti, čiste i nevine ljubavi. Moć vatre dodaje seksualnu vitalnost koju duša priželjkuje ali zabrane blokiraju. Poučava nas kako slušati glas svoje duše a ne stereotipe i predrasude. U teškim trenutcima uči vas izdražati na cesti svog srca.  Poznato je da granat mijenja svoju boju u slučaju krize između partnera, sve do crne boje koja se vraća u normalnu boju tek kad nestanu problemi. Uz to granat je čuvar pravog prijateljstva....

Ljekovita svojstva : granat pojačava i aktivira cijeli naš organizam. Prvenstveno i preventivno djeluje na rad srca, regulira krvni tlak, podržava stvaranje crvenih krvnih zrnaca, koristi se za izradu ljekova za leukemiju i slabokrvnost. Na seksualne organe djeluje kao afrodizijak. Pozitivan utjecaj ima na neplodnost i impotenciju uzrokovanu psihičkim problemima. Granat možemo koristit za masažu protiv reume i artritisa. Eliksir od granata pojačava jetru i slezenu dok ga izvana možemo koristit za kožne površinske bolesti. Napomena - kristal Granata nije farmaceutski lijek već se njegovi sastojci koriste za izradu ljekova.

čišćenje granata : granat čistimo pod mlazom mlake vode ili posudi s vodom preko noći.

punjenje granata : granat možemo neograničeno na dirktnom suncu. Ako kamen promjeni boju onda ga punite tek nakon nestanka problema i povratkom boje u normalnu.

Svaki mineral drugačijeg je izgleda i dimenzija. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat kristalu kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru. Kristali po horoskopu prikladan su poklon za rođendan ili imendan.

Ukoliko želite samo kristal bez alkice onda na izborniku boje metala kliknite na "bez metala".

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Horoskop i kamenje > Granat - horoskop kamen