Fluorit - horoskop kamen

fluorit - poludrago kamenje i horoskop

Kategorija : Horoskop i kamenje

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 30,00 kn


Price 4,11 €


Materijali: poludragi kamen,
Boja metala (materijala):
Dimenzije proizvoda
širina: 1.00cm - 2.00cm
duljina : 1.00cm - 3.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Fluorit - horoskop kamen

Fluorit je poludrago kamenje lijepih zelenih, ljubičastih ili duginih boja. Polobrađeni kristali izrađeni su u obliku privjeska s metalnom alkicom za lančiće, kožice, sajlice. Možete naručiti samo kristal, bez metala. Kameni su raspoređeni horoskopskim znakovima po svojim kemijskim svojstvima, boji, tvrdoći, značenju.

Fluorit - ponuda minerala

Fluorit - ponuda nakita

Fluorit energetske narukvice

kožne trakice za privjeske - 5kn/kom

Formula : CaF2, halogenid

Boja : u svim bojama, najčešće prozirno zelena s ljubičastim poljima, prozirna, stakleno sjajna

Horoskop : Blizanci, Vodenjak, Ribe

Osnovna čakra : ovisno o boji

Simbol : sreće i genijalnosti

Duhovno značenje : fluorit je kamen genijalnosti. Ima snažno djelovanje kroz donju energiju koja je zemaljska a gornju energiju koja je duhovna. To se pogotovo osjeti u čakri trećeg oka. Pozitivno djeluje na naše moždane stanice i otvara našoj duhovnoj volji kontakt s višom razinom svijesti. Njegovim djelovanjem možemo čak vidjeti i osjetiti vlastitu auru. Fluorit potiče duhovnu i psihičku cijelovitost, razvoj, istinu, zaštitu i donosi mir. Ljubičasti fluorit jača našu sposobnost prepoznavanja, koja nam omogućava povezati sve vanjske informacije sa unutarnjom vizijom iz pogleda Božanskog Ja. Ovaj krhki kamen govori nam da mudrost proizlazi iz ljubavi i harmonije. Fluorit blagoslovljava svim našim duhovnim željama i djelima, bezrezervno nam pomaže ispunit našu ovozemaljsku ulogu. Pojačava pozornost i koncentraciju, otklanja strah, te povećava mentalne sposobnosti.
Svaka boja ima svoje djelovanje u pojedinoj čakri, najvažnije su ljubičasta i plava, koje nam pružaju podršku kod duhovnog razvoja. Kad nas savlada nemir onda nam pomaže povratit izgubljenu duhovnu ravnotežu. Plavi fluorit ublažava i pojašnjava naš smisao primjećivanja. Položen na bilo koju čakru izjednačava naš emotivni i duhovni život i ublažuje napetost. Donosi smirenje i duševni mir. Ako želimo umirujuće utjecat na nervni sustav, onda treba  zajedno i istovremeno na čakre položiti ove boje : plavi fluorit na čakre čela ili grla, zeleni i ružičasti na čakru srčanu i žuti fluorit na pupčanu čakru. Kad se koriste istovremeno onda djelotvorno otklanjaju sve organske blokade. … U starosti pomaže zadržati zdravi razum, u staroj kineskoj medicini poznat je kao lijek protiv starosne senilnosti.

Ljekovita svojstva : ljubičasti fluorit pozitivno utječe na ublažavanje glavobolje i migrene. Eliksir od fluorita čisti cijeli organizam od toksina. Preventivno utječe na zaustavljanje i stvaranje dobroćudnih tumora. Ispiranjem čisti usnu šupljinu i štiti zube od karijesa. Pomaže kod crijevnih bolesti, regenerira kožu i sluznicu, podržava rast kostiju, rad žlijezda i probave, pomaže kod kompliciranih trudnoća. Štiti od loših elektromagnetskih zračenja kod kompjutera, mobitela. Napomena - kristal Fluorita nije farmaceutski lijek već se njegovi sastojci koriste za izradu ljekova.

čišćenje kristala : fluorit čistimo pod mlazom mlake vode ili u preko noći u posudi s vodom.

punjenje kristala : fluorit ne podnosi jako svijetlo i zato ga punimo izvan direktnih dodira sunčevih zraka ili za vrijeme punog mjeseca zajedno s gorskim kristalom.

Svaki mineral drugačijeg je izgleda i dimenzija. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat kristalu kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru. Poludrago kamenje po horoskopu prikladan su poklon za rođendan ili imendan.

Ukoliko želite samo kristal bez alkice onda na izborniku boje metala kliknite na "bez metala".

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Slični proizvodi

Fluorit ogrlica MM-002

Fluorit ogrlica MM-002

Cijena: 70,00 knPrice: 9,59 €Fluorit narukvica MM-001

Fluorit narukvica MM-001

Cijena: 50,00 knPrice: 6,85 €Fluorit energetska narukvica MM-002

Fluorit energetska narukvica MM-002

Cijena: 90,00 knPrice: 12,33 €Fluorit ogrlica A-006

Fluorit ogrlica A-006

Cijena: 240,00 knPrice: 32,88 €Fluorit narukvica A-002

Fluorit narukvica A-002

Cijena: 70,00 knPrice: 9,59 €Fluorit naušnice A-001

Fluorit naušnice A-001

Cijena: 70,00 knPrice: 9,59 €Fluorit 065

Fluorit 065

Cijena: 360,00 knPrice: 49,32 €Fluorit 067

Fluorit 067

Cijena: 20,00 knPrice: 2,74 €Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Horoskop i kamenje > Fluorit - horoskop kamen