Čakra set kristala 004

Čakra set - poludrago kamenje - privjesci

Kategorija : Poludrago kamenje nakit, Čakre nakit

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 180,00 kn


Price 24,66 €


Materijali: metal, poludragi kamen,
Boja metala (materijala):
Dimenzije proizvoda
širina: 1.00cm - 2.00cm
duljina : 1.00cm - 3.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Čakra set kristala 004

Po vlastitoj želji kreirate svoj Čakra set. On se sastoji od kutijice s natpisom dimenzija 16 x 12,5 x 3 cm u crvenoj ili zelenoj boji i do 7 horoskop kamena po cijeni od 30,00 kn. Za ovdje vidljivu cijenu mi ćemo Vam 1 komad poslati na poklon što znači da će te Vi platiti samo 6 kristala. Možete odabrati minerale bez metala ili sa srebrnom i zlatnom alkicom kako bi ih mogli nositi u vidu nakita kao privjesak. Kompletnu ponudu poludragih kamena kao i njihove cijene možete doznati na prvoj priloženoj poveznici.

Samo neka koja nudimo su: Rutil kvarc, Akvamarin, Citrin, Malahit, Lapis Lazuli, Granat, Dimni kvarc, Mjesečev kamen, Rodokrozit, Krizokola, Turmalin Kvarc, Lepidolit, Rubin u Fuksitu, Smaragd i drugi.

Nikako ne zaboravite u bilješci nam navesti koje kamene želite kao i boju kutijice. Ovakvi uzorci se koriste prilikom liječenja bolesnog mjesta u kristaloterapiji, za meditaciju, otvaranje i balansiranje energetskih točaka u tijelu. Na donjoj poveznici možete pročitati značenje i djelovanje svakog poludragulja kojeg prodajemo na našem online shopu.

Lista i cijene horoskop kamena

Minerali - kristali

Kožne trakice za privjeske - 5 kn

Srebrni lančić 45cm - 90 kn

 

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Poludrago kamenje nakit > Čakre nakit > Čakra set 004