Čakra set kristala 003

Čakra - poludragi kamen - privjesak - kamen

Kategorija : Poludrago kamenje nakit, Čakre nakit

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 150,00 kn


Price 20,55 €


Materijali: metal, poludragi kamen,
Boja metala (materijala):
Dimenzije proizvoda
širina: 1.00cm - 3.00cm
duljina : 1.00cm - 3.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Čakra set kristala 003

Lotosova online prodaja nudi Vam čakra set za balansiranje energetskih zona i zaštitu aure. Ove prigodne, simpatične kutijice (veličine 16 x 12,5 x 3) u zelenoj i crvenoj boji sadrže prirodne poludrage kamene koje možete odabrati po vlastitoj želji. Shodno tome, imate mogućnost odabira kristala s alkicom u zlatnoj ili srebrnoj boji koji se mogu nositi u vidu privjeska, a ako Vam je draže možete naručiti i kamene bez metala. U bilješci je obvezno navesti koje kristale želite, kao i željenu boju kutije.

Birajte između: Lapis Lazuli, žutog Kalcita, Krizokole, Citrina, Rodonita, Krizoprasa, Turmalina u kvarcu, Karneola, Mjesečevog kamena, Lepidolita, Rutila, Rodokrozita, Fluorita, Granata, zelenog Akvamarina, Rubina u Fuksitu, Hematita i Malahita.

Za navedenu cijenu isporučit ćemo Vam do 5 horoskopskih kamena za iznos od 30,00 kn po komadu, te 2 komada po 25,00 kn. Platit ćete samo 5 kristala, a dva jeftinija dobivate na poklon. Ovaj set možete koristiti u kristaloterapiji kod liječenja bolesti u tijelu, za otvaranje čakri, te otklanjanje emotivnih i duhovnih blokada. Više o tome, kao i njihovim svojstvima, djelovanjima i značenju pročitajte na dolje navedenim linkovima. Iskoristite povoljnu kupovinu kvalitetnih minerala iz cijeloga svijeta uz brzu i sigurnu dostavu.

Lista i cijene horoskop kamena

Minerali - kristali

Kožne trakice za privjeske - 5 kn

Srebrni lančić 45cm - 90 kn

 

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Poludrago kamenje nakit > Čakre nakit > Čakra set 003