Aventurin zeleni - horoskop kamen

Zeleni Aventurin - kristali i horoskop

Kategorija : Horoskop i kamenje

Raspoloživost : Odmah

 

Cijena: 30,00 kn


Price 4,11 €


Materijali: poludragi kamen,
Boja metala (materijala):
Dimenzije proizvoda
širina: 1.00cm - 2.00cm
duljina : 1.00cm - 3.00cm
Koliko želite komada? :
kom

PayPal

Aventurin zeleni - horoskop kamen

Aventurin zeleni je poznato poludrago kamenje. Ovaj poluobrađeni kristal napravljen je kao privjesak s metalnom alkicom za lančiće, kožice, sajlice. Može se naručiti samo kristal, bez metala. Kameni su dodjeljeni horoskopskim znakovima na osnovi svog kemijskog sastava, boje, tvrdoće i značenja.

Aventurin - opis i ponuda minerala

Aventurin - ponuda nakita

Aventurin - energetske narukvice

kožne trakice za privjeske - 5 kn/kom

Formula : SiO2, kremen

Boja : zelena od svijetle do tamne boje

Horoskop : Rak, Vodenjak

Osnovna čakra : srčana

Simbol : povezanosti s prirodom

Duhovno značenje : zeleni aventurin simbolizira trajnu i neraskidivu povezanost čovjeka s prirodom. Vjeruje se da stvara osjećaj kreativnosti, mašte, mentalne bistrosti, povećava blagostanje, donosi uspijeh u karijeri, te nam uvijek pomaže pronaći alternativno riješenje u različitim situacijama. Najjače djelovanje ima kad je položen na srčanu čakru gdje ublažuje naše prekomjerne emocije i pretvara ih u radost. Kod napetih situacija vraća vam unutarnju snagu i mir. Aventurin je kamen koji opušta i daje mirnoću snovima. Povezuje se sa kamenom sreće kod igara na sreću.

Ljekovita svojstva : zeleni aventurin ima široki spektar ljekovitih djelovanja i poznat je kao jedan od najljekovitijih kristala. Najdjelotvorniji je kod srčane čakre ali u kombinaciji sa rozenkvarcom (ružičnjakom) može se koristiti i u svim ostalim čakrama. Štiti srčanu čakru od vanjskih prodora energije. Njegove vibracije pozitivno utječu na bolesti srca koje su uzrokovane emotivnim preopterećenjem, štresom i trajnim nemirom. Jednako tako djeluje na psihičke probleme. U tom slučaju jedan kristal položimo na pupčanu čakru a drugi na srčanu. Negativne emocije pronalazi i otklanja u kombinaciji zajedno s malahitom. U ovom slučaju najbolje je da se aventurin položi na srčanu čakru a malahit na pleksus solaris ili pupčanu čakru. Ublažava kronične bolesti glave, migrenu, podržava promjenu tkiva, snižava razinu kolesterola, preventivno djeluje na stvaranje aterioskleroze i kod srčanog infarkta. Aventurinovim eleksirom možemo masirati bolesne djelove tijela. Eliksir od zelenog aventurina pijemo prije jela jer smanjuje volju za jelom i tako pomaže održavat dijetalni režim, te  pomaže umornim očima i rastu kose. Napomena - kristal Aventurina nije farmaceutski lijek već se njegovi sastojci koriste za izradu ljekova.

čišćenje aventurina :  aventurin se čisti svakih 15 dana i to nekoliko minuta ispod mlaza tekuće vode ili preko noći u posudi zajedno s gorskim kristalom.

punjenje aventurina : sve vrste aventurina punimo direktno i neograničeno na suncu.

Svaki kamen drugačijeg je izgleda i dimenzija. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat kristalu kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru.

Ukoliko želite samo kristal bez alkice onda na izborniku boje metala kliknite na "bez metala".

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Slični proizvodi

Aventurin narukvica A-015

Aventurin narukvica A-015

Cijena: 80,00 knPrice: 10,96 €drvo sreće Aventurin

drvo sreće Aventurin

Cijena: 160,00 knPrice: 21,92 €Aventurin privjesak A-001

Aventurin privjesak A-001

Cijena: 50,00 knPrice: 6,85 €Aventurin ogrlica A-020

Aventurin ogrlica A-020

Cijena: 110,00 knPrice: 15,07 €Aventurin narukvica A-019

Aventurin narukvica A-019

Cijena: 70,00 knPrice: 9,59 €Aventurin naušnice A-016

Aventurin naušnice A-016

Cijena: 50,00 knPrice: 6,85 €Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Horoskop i kamenje > Aventurin zeleni - horoskop kamen