Amazonit kristal jaje 053

Kategorija :

Nije raspoloživo

PayPal

Amazonit kristal jaje 053

Amazonit zeleni, prirodni mineral obrađen kao jaje, visine 53 mm, širine 37 mm, koristi se za masaže, kristaloterapije i wellness.

amazonit horoskopski kamen

amazonit kristal oblutak

Formula : K(AlSi3O8)

Boja : zelena, plavozelena, često sa bijelim prugicama, staklenog ili svilenog sjaja

Horoskop : Blizanci, Strijelac, Vodenjak

Osnovne čakre : srčana i grlena

Simbol : vitalnosti i ravnoteže

Duhovno značenje : amazonit je kamen vitalnosti i ravnoteže. Vjeruje se da pojačava životnu snagu i elan, donosi osjećaj istine i časti, povećava snagu komunikacije (na čakri grla) i vrijednost poštovanja. Pojačava sampovjerenje, intuiciju, psihičke sposobnosti, kreativnost i intelekt. Položen na čakru čela pomaže kod koncentracije, smanjuje stres i relaksira, pojačava životnu snagu i pruža dublji san. Iscijeljuje emotivne nemire i traume, kod muškaraca podiže samopuzdanje. Zajedno s dimljenim kvarcom otklanja duševne blokade.

Ljekovita svojstva : amazonit je najdjelotvorniji u predjelu srca, preventivno smanjuje srčane probleme, koristan je za masaže mišića, kod grčeva u ramenima i leđima, živčani sustav, zube zahvaćene propadanjem i osteoporozu. U predjelu potiljka snažno djeluje na bolesti glave i migrene. Kod čestih kroničnih bolesti preporučuje se nosit ogrlicu koja se preko noći čisti zajedno s gorskim kristalom u posudi. Kod djece u čakri grla poboljšava riječitost i izgovaranje. Amazonit je najdjelotvorniji ako ga nekoliko minuta držimo ispod jezika. Amazonit regulira promjenu tkiva i harmonizira djelovanje hipofizije i vegetativnog živčanog sustava. Budućim majkama pomaže kod bolesti poroda.

čišćenje amazonita : amazonit čistimo pod mlakom vodom.

punjenje amazonita : amazonit punimo na dnevnoj svjetlosti ali bez dodira sunčevih zraka s obzirom da je amazonit osjetljiv na nagle promjene temperature.

Svaki kamen drugačijeg je izgleda i nijansi boja. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat kristalu kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru.

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > > Amazonit kristal jaje 053