Solfeggio Frekvencije

DREVNE SOLFEGGIO FREKVENCIJE (Frequencies)

Proizvodi…

Odavno je poznat utjecaj zvučnih frekvencija na ljudsko tijelo i žive organizme no malo je poznato da se pomoću zvuka može i vrlo efikasno liječiti. Što su Drevne Solfeggio Frekvencije? To su izvorne frekvencije zvuka koje su se koristile u Drevnim Gregorijanskim Koralima, od kojih je najpoznatija veličanstvena himna svetom Ivanu Krstitelju, uz mnoge druge za koje crkvene vlasti kažu da su izgubljene prije mnogo stoljeća. Za napjeve i njihove posebne tonove, vjerovalo se da mogu donijeti izvanredne duhovne blagoslove kada se pjevaju u jednoglasju tijekom svetih Misa. Ove snažne frekvencije ponovno je otkrio dr. Joseph Puleo kao što je opisano u knjizi dr. Leonarda Horowitza "Iscjeliteljski kodovi za biološku Apokalipsu".

Šest Solfeggio Frekvencija uključuju:

UT – 396 Hz – Oslobađanje Krivnje i Straha
RE – 417 Hz – Razrješavanje Situacija i Stvaranje Promjene
MI – 528 Hz – Transformacija i Čuda (Popravak DNK)
FA – 639 Hz – Povezivanje/Odnosi
SOL – 741 Hz – Buđenje Intuicije
LA – 852 Hz – Povratak Duhovnom Redu

396 hz
Ton DO (Ut) služi za ostvarivanje, materijalizaciju ciljeva ukoliko su pozitivni i etični. Njime se uklanjaju prepreke i dobija dovoljna energija prema manifestaciji željenog. Ovim tonom se jako dobro otklanjaju osjećanja krivnje.

417 hz
Ton RE je koristan kod poništavanja negativnih iskustava i njihovog čišćenja, te zamjene istih sa izvornim zdravim kodom. Ovaj ton ima jaku rezonantnu osobinu koja može probuditi uspavane potencijale koji su iz nekih razloga neaktivni.

528 hz
Treća ton, frekvencija 528, odgovara noti MI na ljestvici i potječe od fraze 'MI-ra gestorum' što na latinskom znači "čudo".
Ton MI je prva frekvencija koja je prepoznata u praktičnoj primjeni i njenih 528 Hz se najviše koriste. Zadivljujuće je to što je ovo istovjetna frekvencija koju genetski biokemičari koriste kako bi popravili strgani DNK – genetski nacrt na kojem se temelji život, dok je iscjelitelji zvukom uzimaju kao bazu tijekom terapije liječenja. MI služi za vraćanje ljudskog DNK u zdravo, originalno, izvorno stanje koje dovodi do povećavanja životne energije, jasnoće uma, uspostavljanje unutrašnjeg mira, povećavanja kreativnosti. Ton MI može se koristiti i kao okidač za postizanje dubokih duhovnih iskustava.

639 hz
Ton FA otvara osobu za uspostavljanje bolje komunikacije tako da pomaže kod liječenja te vrste oboljenja. Prvenstveno se odnosi na međustanične razine, a zna se da maligne stanice ne komuniciraju sa okolinom tako da je povećavanje njihove komunikacije direktno vezano sa podizanjem imuniteta i boljom borbom protiv tumorskih oboljenja.

741 hz
Ton SOL pročišćava staničnu jezgru od toksina, ali i od nagomilane elektromagnetne radijacije. Duže slušanje ovog tona navodi osobu na prelazak prema zdravijoj ishrani, bez toksina.

852 hz
Ton LA omogućava bolju komunikaciju sa općim stanjem Duha, spoznaju istinske suštine pojama na materijalnom i nematerijalnom planu. Podiže svijest osobe i otvara put za dublja duhovna iskustva

VELIKO ČIŠĆENJE DUŠE I TIJELA

Solfeggio Frekvencije od davnina su se upotrebljavale za podizanje i transformaciju svijesnosti, meditacije, uzdizanje svijesti na višu razinu. Sa njima se ubrzava duhovna evolucija. Traume na nivou duše najsnažnije su i najdublje (tuga, bol, jad, mržnja, zavist, ljubomora). Frekvencije oslobađaju od svih mogućih blokada koje koče naš razvoj i kvalitetan život. Mjenjaju najrazličitije negativne sklonosti, navike i ponašanja. Kroz moćne vibracije Solfeggio Frekvencija nastupa transformacija na fizičkoj, emocijonalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

KADA SREĆA DOLAZI ISTINSKO LIJEČENJE NASTUPA

Kada cijev vibrira mogu se osjetiti dugi kotrljajući valovi kontinuiranih tonova koji se nazivaju holistički. Zgušnjavaju okolni zrak, kreiraju punoću totalnog zvuka - zvučno polje, zvučni omotač koji je pun rezonancije. Pritisak zvučnih valova prolazi kroz zrak, materiju, kroz kožu u naše unutarnje organe, kosti, živce, mozak, u svaku molekulu našeg bića. Imamo osjećaj uronjenosti u zvuk kozmičkog orkestra. Položeni iznad prirodnih kristala ili vode odlično ih čiste od svih negativnih elemenata i emotivno zakodiranih misli i emocija.

U našoj online ponudi nudimo Vam prvoklasne zvučne cijevi napravljene od najkvalitetnijeg aluminija te drvenih udaraljki, uz vrlo pristupačne cijene za naše tržište. Na donjem videu možete vidjeti kako se upotrebljavaju te njihov izvrstan zvuk...

Složi proizvode:
pretraži po kategorijama:Nije pronađen nijedan proizvod. Probajte promjenit parametre za pretraživanje

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Solfeggio Frekvencije