Himalajska lampa 055

Himalajska solna lampa

Kategorija : Minerali - Kristali, Himalajska sol

Raspoloživost : Prodano

 

Cijena: 240,00 kn


Price 32,00 €


PayPal

Himalajska lampa 055

Himalajska sol najstarija je i najčišća sol na planeti. Vadi su ručno iz pakistanske slane brazde u pokrajini Pandžab, pored grada Sialkota, na kašmirskim planinama Himalaje. Nastala je na mjestu pradavnog mora, na kojem je prije otprilike 250 milijuna godina iznikao najveći svjetski planinski lanac - današnja Himalaja. Pod velikim pritiskom planine ta se pradavna morska sol polako kristalizirala i pretvorila u prelijepe ružičaste gromade iz kojih se danas izrađuju kristalne svjetiljke, svijećnjaci, lampe, kuhinjska sol, opeke, pločice i mnogi drugi korisni predmeti.

Himalajska lampa je prirodni ionizator zraka. Utjecaj negativnih iona vrlo je jak. Negativni ioni uklanjaju bakterije, vitaliziraju naše stanice, povećavaju kapacitet kisika u krvi, poboljšavaju rad metabolizma, povećavaju moć koncentracije i budnost, uklanjaju umor, povećavaju otpornost prema bolestima, iznimno dobro utječu protiv glavobolje, nesanice, depresije, alergija, astme, i mnogih drugih tegoba.

Himalajska solna lampa stvara mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok ili nakon proljetne oluje, izvrstan su izvor negativnih iona koji poboljšavaju kvalitetu zraka. Postavljena pored televizora ili računala, apsorbira štetno elektromagnetsko zračenje.

 
Svaka lampa unikatan je ručni rad, različitog je izgleda, veličina, oblika ili nijansi boja. Poslat ćemo Vam najljepšu s kojom trenutno raspolažemo. Na drvenom je postolju s električnim kabelom duljine od 2 metra i žaruljom od 15 W. Treba je držati u suhome prostoru, u kojem je što manje vlage.
Poštarina za ovaj proizvod iznosi 45,00 kn radi njegove težine (unutar RH).
 

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > Minerali - Kristali > Himalajska sol > Himalajska lampa 055