bikovo oko (tigrovo oko crveno) srce 053

bikovo oko, bikovo oko kamen, bikovo oko kristal, bikovo oko poludragi kamen, tigrovo oko crveno,

Kategorija : , , , , , , , , ,

Nije raspoloživo

PayPal

bikovo oko (tigrovo oko crveno) srce 053

Bikovo oko (tigrovo oko crveno), prirodni kristal obrađen kao srce, koristi se za masaže, terapije, wellness.

Formula : SiO2 - kremen

Boja: hrđavo crvena sa svijetlim šarama, prelijevajuća, svileno sjajna

Osnovne čakre: korijenska i treće oko

Horoskop: Blizanci, Rak, Škorpion, Strijelac

Duhovno značenje: bikovo oko zbog svojih fascinantnih boja simbolizira vitalnu životnu energiju. Na čakri trećeg oka pojačava samopvjerenje, pamćenje i koncentraciju. Donosi dobro raspolženje i suzbija strah. Bikovo oko tradicionalno se koristilo kao amalija koja odbija "urokljive" oči i daje nositelju hrabrost i nepovrijedivost. U grčkoj mitologiji bikovo oko je Hefestov kamen (kamen grčkog boga vatre i kovačkog  zanata), koji je u podnožju vulkanske planine Etne  bogovima kovao oklope, oružje i nakit.

Ljkovita svojstva: bikovo oko najjače djelovanje ima na korijenskoj čakri gdje ublažava napetost mišića, grčeva i tetiva. Aktivira centar pokreta, jača mali mozak, zdravi rast kostiju i zglobova, otklanja upale živaca i bolesti s njima povezane. Pomaže kod problema s prostatom, mjehurom, plućima, bronhitisom, astom, tuberkuloze. Eliksir od bikovog oka koristi se za brzi oporavak organizma. 

čišćenje kristala : bikovo oko čisti se nekoliko puta mjesečno pod tekućom mlakom vodom. Nakit od bikovog oka čisti se preko noći u suhoj posudi s hematitom i gorskim kristalom. 

punjenje kristala : bikovo oko puni se zajedno s tigrovim okom, direktno na suncu 2 - 3 sata. 

zakopavanje u zemlju : ovo je jednostavan način koji regenerira energiju i vraća kristalima sjaj, vrlo je pročišćavajući i odgovara svim kristalima, zato što su u zemlji nastali i rasli. Kristale držite u zemlji 48 sati.

 
Svaki kamen drugačijeg je izgleda i nijansi boja. Slika je samo primjer te ne mora odgovarat kristalu kojeg će te dobit. Da bi vas zadovoljili potrudit ćemo se poslat vam najljepše kristale po našem izboru.

FacebookPodijelite ovaj proizvod sa nama na Facebooku

Dodatne fotografije proizvoda

Trenutno se nalazite na : Lotos nakit > > > > > > > > > > > bikovo oko (tigrovo oko crveno) srce 053